Jaa, det var ju det....

Detta problem med datan, det är svårt med min lilla Android telefon och blogga på den och behöver då datan men älsklingen min lägger beslag på den men ikväll är den min. Och bara för att jag äntligen fåttt vantarna på den så orkar jag inte blogga ordentligt haha. Jag har haft en rörig dag då jag åkte in till jobbet och kommer på att jag glömt mina verktyg hemma så det var bara att ringa upp kunden och senare lägga hennes tid, åka hem och hämta saxen och åka tillbaka igen haha kaos med andra ord men men jag fick ordning på mig och mina kunder så dagen har vart bra ändå, så godnatt säger jag så ses vi förhoppningsvis imorgon :-D

Datakrig hemma....

Har nog konstaterat att vi behöver en till data här hemma, sambon min har suttit vid datorn dom senaste kvällarna och så sitter jag bredvid med abstinens och vice versa haha. Skulle juh kunna ta ut en på företaget då vi skulle behöva en extra på jobbet ibland, speciellt när vi jobbar alla tre och alla ska sköta kundbokningar över disk och via telefon sammtidigt. Eller så försöker jag använda det som en ursäkt för att köpa en data med gott samvete haha...Men men iallafall så får jag nog vänta ett tag till på den där lilla datan jag vill ha tills jag får in lite plus i kassan. Jag har även börjat bli lite iphone sugen dom senaste veckorna, även om jag älskar min lilla xp mini så blir jag trött på den ändå....som i reklamen... han som byter telefon varje vecka haha, men sånt är livet..det är mycket man vill ha men lite man kan få ;-) så vi sover på saken och tar data problemet en bättre dag :-)

Förvirrande Galleria....

Skärholmen alltså, helt snurrig i huvudet blir man av att gå runt där, åkte in idag med mina föräldrar och gick runt i butikerna och käkade lunch. Vet inte hur länge vi gick runt innan vi hittade till foodcourt delen för att kunna äta, och när vi ska gå därifrån så gick vi vilse igen haha....vi gick säkert 14 varv innan vi hittade till Ö&B där mina älskade föräldrar skulle handla (jaa jag handlade också, diskmedel och wetexdukar haha)
Jaja vi hittade ut till slut också och avslutade vår dag med fika på ett litet cafe precis utanför ingång 6 som även står för glutenfria alternativ, min kollega och jag var där för ett par veckor sedan och tro att hon som varit gluten i många år blev lycklig över att det finns ett ställe i närheten som serverar glutenfritt. Men åter till dagens äventyr så avslutade jag och Hannes dagen med att dammsuga och städa undan hemma inför vårat lördags mys. Och självklart så somnar Hannes tidigt och min karl meddelar att vårens nattliga äventyr startade ikväll och att han då kommer hem SENT så jaha....nu så sitter jag här själv nu då, denna fina lördag kväll som var tänkt att avslutas med familjemys, men men så kan det gå :-D

Efter regn kommer sol....

Säger man iallafall men dagens väder har ju varit allt annat än normalt eller så var det normalt April väder då jag inte minns hur förra året var. Tror att man förtränger årstiderna för varje år i tron att det blir bättre väder till året efter...kanske. Men sol och sen regn, för att få sol igen och en liten skur på det, brukar det vara så.
Men man ska vara glad att solen kikar fram bland molnen, det gör iallafall att man får lite hopp om en sommar :-D men innan dess ska jag njuta av solens sköna strålar under helgen (förhoppningsvis) med sköna promenader och kanske en tur till parken och underhålla mina bråkstake till son. Misstänker att bristen på aktiviteter under vintern och tidiga våren gjort honom lite vild och galen så nu blir det andra bullar, ut ska vi och där med basta!!! :-D

Sena dagar...

Har det blivit i stort sätt hela veckan så orken att blogga fanns inte riktigt där, men nu så är det en kortare dag iallafall....avslutar denna dag med lite festfrisyr på en kund och sen hämtning på dagis och sen äntligen äntligen hem och inta soffläge så jag skriver nog några fler rader sen senare ikväll...

Jag såg den !!

Ja solen alltså, den kom en stund idag fram på eftermiddagen och var helt underbar måste jag säga, otroligt vad det gör mycket för humöret och kroppen när den håller sig framme och nu längtar jag efter sommaren mer än någonsin. Troligen gör min son det med för han har dragit på sig vår mössan och skinnjackan haha och nya skorna på det då så han är en riktig tuffing nu, MEN till dagis får det nog bli stövlar och overallen ett tag till beroende på väder och vind för det kanske blir lite kallt med bara jeans i 6 plusgrader :-).
Fick mina naglar gjorda idag iallafall av vår underbara Jenny, idag blev det rosa med glitter och lite stenar,riktigt romantiskt och sommrigt och jag är lycklig igen över att ha alla mina tio fingrar hela och vackra ;-) (herregud va fåfäng man är haha)




service???


Jag och Hannes åkte in till stan idag då,lite spontant och mötte upp min mamma och pappa :-) mamma skulle kika på glasögon och olika kostnader mm mm, iallafall så käkade vi lunch på donken tillsammans och tog en liten promenad till skopunkten för att kika lite på utbudet till sommaren. Och vad hittar min son dåå, jo ett par fina skor han tok förälskar sig i så vi börjar prova och måtta med den där måttpinnen men jag har juh ingen aning om hur man räknar med den haha, iallafall så går personalen (tre tjejer) in i det bakre rummet medans vi håller på och mäter, dom går bara förbi säger ingenting...tittar inte utan bara går in!!! Jaja tänker vi dom kommer väl strax igen, men nej...tillslut åker jag upp till övervåningen där kassan finns och talar om för henne att jag skulle behöva lite hjälp med min sons skor och mätningen av hans fötter, och att personal därnere försvann in bak så butiker nere står obemannad.....hon i kassan ringer ut dom iallafall och efter mycket om och men så fixar det sig med skorna och hans fötter men frågan kvarstår "inte f*n går man väl ur butiken sammtidigt"?? Och lämnar den helt obemannad, för att vaddå? Skratta åt kunden med rolig mössa eller mannen med den långa näsan???? Går man bara förbi sina kunder utan att ens erbjuda hjälp??! Detta mina vänner blir jag såå arg på, varför är det så hemskt att använda service, det är inte så svårt och det är dessutom väldigt trevligt att använda det. Från och med nu ska jag påpeka eventuell service brist på alla ställen jag besöker!!! Service är inget man är, det är något man gör.

lördag!!

Sitter och funderar på vad man ska hitta på denna gråa dag, hade velat umgås hela familjen men en familjemedlem bestämmde sig för att leka med bilen och övergav oss ;-(.
Så nu blev det att titta på Skönheten och Odjuret med Hannes och fundera ut hur resten av dagen ska se ut. Såg på FB att min fina väninna var sugen på dans och utgång och blev faktiskt lite sugen jag med, vore skönt att komma ut och vara social för en gång skull men frågan är juh om man verkligen kommer iväg........återstår att se!!!! :-)

och så kom regnet!!

Hopplöst, här går man runt och tror att solen ska hålla sig framme och så kommer det snö och regn!! Vad menas meed det?? Blir så trött, men men......jag har av någon anledning börjat försova mig om mornarna, inte jättemycket men att sova 30 min mer än vanligt blir lite jobbigt och stressigt om inte annat. Inte ens Hannes som brukar vakna med tuppen har orkat gå upp. Sen är det ju detta magiska med "fel" mornar att resten av dagen blir juh mupp den med, bussar åker förbi en utan att stanna eller så stannar dom men släpper inte på en grr. MEN så händer det...helt plötsligt så kommer det in en liten gris i sovrummet klockan 06.30 och kryper ner bredvid mig för lite 2 minuters mys innan han vänder sig om och talar om att nu mamma ska vi äta frukost!! Och då som alltid så funkar hela dagen perfekt och man hinner med ALLT man ska göra på morgonen haha! Joo just det nu kan jag äntligen ta kontokort på jobbet...har bråkat som f*n med banlen i 6 månader med företagskonto för att mina stackars kunder ska behöva springa runt och hämta ut kontanter..men nu iallafall är det klart, sket i specialkonto och kopplade ihop det till mitt privatkonto istället (till min revisors förskräckelse) så nu funkar det ha ha ha, men funderar ändå på att byta bank. Blir ledsen på min bank då dom talar om att dom månar om sina kunder och hjälper en att förverkliga sin dröm men mig sket dom i från första dag jag kontaktade dom!! Men min dröm blev sann, jag har mitt företag som jag chefar över och fiiiina kollegor som är underbara så med mycket vilja fick jag som jag ville iallafall!!! Men måste fundera över detta med banken, nu ska jag återgå till min sambo och mitt rödvins glas.....mumms för båda :-)

Heltidsmamma

Jag är Jennifer,Jag är en lite rörig och förvirrad 30 årig tjej. Jag är även mamma till ett bustrollet Hannes och sambo med världens finaste man. Här är mitt snurriga liv ni kan följa och antingen bli roade av eller uttråkade av. Hur som helst så har jag och min familj kul och det är det som räknas ;-)

RSS 2.0