mmm jo jo minnsan......

Ja det var ju detta jag var rädd för.....att intresset skulle dö ut och tiden inte räcker till, men men...jag får väl räkna med att det kommer att skrivas lite då och då när jag får tid istället. Nu är vi inne i Juni redan, varmt och skönt och solbrännan börjar lägga sig på plats och dessutom på benen vilket passar bra eftersom tärnklänningen jag ska på mig på lördag går ner under knät och tänkte därefter vara barbent.....alltså utan leggings eller strumpbyxor...nada nothing :-)

Så nu längtar jag massor till lördag, ska bli så otroligt underbart att få se Emelie komma med sin vackra klänning och Fredrik som så stolt komma att stå vid alltaret och vänta in sin fru <3 jag misstänker att jag kommer gråta (får man det??) kommer inte att kunna låta bli,är så fruktansvärt blödig av mig så jag hoppas att jag inte kommer stå som ensam tärna och gråta dessa lyckotårar för detta vackra par.

Iallafall så hoppas jag veckan går fort och med det sagt så packar jag ihop för idag och hoppas att jag minns denna blogg imorgon och vågar återkomma ;-) natti natti

Heltidsmamma

Jag är Jennifer,Jag är en lite rörig och förvirrad 30 årig tjej. Jag är även mamma till ett bustrollet Hannes och sambo med världens finaste man. Här är mitt snurriga liv ni kan följa och antingen bli roade av eller uttråkade av. Hur som helst så har jag och min familj kul och det är det som räknas ;-)

RSS 2.0