Ork...

Inte så mycket ork just nu, hade ett nytt anfall sen sista höjningen av medicinen...  Kändes lite som ett bakslag men jag antar att det kanske tar ett tag innan dosen går in kroppssystemet ordentligten ändå, har haft ett anfall i veckan nu hela november så nu hoppas hoppas jag det ger med sig :-/ .
Det jobbiga är att varje anfall kommit när jag sovit mer än jag brukar så nu vågar jag inte riktigt gå och lägga mig tidigt trots att tröttheten slår över med risk att anfallen kommer på morgonen... Lite sjukt att tänka så jag vet men hur ska jag göra då?? Men jag vågar inte sakta ner!! :-/

Julen står för dörren och hemmet är pyntat förutom granen som får vänta , klappar ska handlas med lätt ångest över vem som ska få vad och framför allt vad vi ska hitta på till Hannes ... Det står helt still och dagarna går och går.. Men jag antar att man får hitta på nåt i sista minuten som vanligt ;-)
 
Men så länge Hannes är nöjd med allt fram till jul så är jag nöjd även om orken att hinna med allt tär lite på en men en dag i taget ...

Tomtebyn är klar iallafall, Hannes kämpade hårt med den och är nöjdast i hela världen..














Heltidsmamma

Jag är Jennifer,Jag är en lite rörig och förvirrad 30 årig tjej. Jag är även mamma till ett bustrollet Hannes och sambo med världens finaste man. Här är mitt snurriga liv ni kan följa och antingen bli roade av eller uttråkade av. Hur som helst så har jag och min familj kul och det är det som räknas ;-)

RSS 2.0