Följ min blogg bloglovin

välkommen in...

Längtar......

Varit trött och seg och förvirrad mm som vanligt, dagarna susar fram och det känns som jag inte riktigt hänger med. Lägenheten är fortfarande halvklar och det står kartonger precis överallt, halv upppackad och oupppackat och sovrummet vårt ska vi inte tala om...där är det en enda stor röra,påminner mer om förråd än ett sovrum.
Men när ska man fixa allt då och är det egentligen någon ide att börja sätta upp hyllor och annat när dom SKA komma måla taket i vardagsrummet och nytt golv i köket......nää orka sätta upp för att plocka ner för att sen sätta upp allt igen.
Men men bland all rörighet kommer små glada luckor som kalas till höger och vänster bland familj och vänner, det kommande bröllopet i sommar som jag är bjuden på och värmen som är på g trots ett litet setback med snön som landade under natten, så jag längtar och längtar lite till för snart så kommer den riktiga våren med tunna jackor och gympaskor.....

Hoppsan!!

Höll på att glömma bort bloggen nu igen meen nu sitter jag här en liten snabbis, inget spännande har hänt direkt, vi äter frukost och går till dagis och  jobb.
Jobbar och går hem och lagar mat, sover oooch såå upprepar vi allt dagen efter haha. men men detta får vara allt för idag...har en ny läkar serie på g har så jag måste vara uppmärksam....natti natt

Kalas!!??

Måste man ha det när man är vuxen??, inte jag iallafall haha för mig räcker lite fika med svärmor och svägerska med sina respektive och min lilla familj :-)
Att fira 27 år känns lite off, inget man direkt festar för!! Kanske om jag fyllt 30 eller som min moster som blev 40 DÅ kan man firas med buller och bång och tårta mm.

Men iallafall så blev det en liten fika efter middagen som kändes lite lagom då man fyller år på en måndag, rättt praktiskt faktiskt för då har alla en anledning att åka hem tidigt för man ska upp och jobba haha så att en annan äntligen kan få krypa ner i sin pyjamas och få varva ner lite.....hihi, vilken soffpotatis man är alltså, föredrar att sitta hemma i pyjamas än att fira sin födelsedag :-D men men sådan är jag, eller har blivit med åren om man får säga så när man är 27 år för jag är juh fortfarande ung och allert som dom säger.

Men alla är nöjda och glada så då är jag nöjd och glad och det är huvudsaken för mig så sov så gott för det kommer jag definitivt att göra!!

Joo då!!!

Hannes och Linnéas puss kalas 20110319 :-D
Det blev en heldag i hagsätra tillsammans med familjen Cross/Warnebäck med lek och stoj och middag, övernattning och heeela kittet...
Full rulle med våra fina barn som har pussats och kramats dagen lång tills utmattningen slog till och sömnen tog över då jag och Emelie passade på med lite hårplanering inför bröllopet i sommar (hennes, inte mitt) och sen som alltid med oss så blir det allt mellan himmel och jord snack som är så underbart.

Denna söndag dock som skulle inneburit lite tvätt och städ slutade i mys i sängen med film dag eftersom både jag och Hannes var helt slutkörda av allt roligt stoj så vi hoppade helt enkelt över allt det tråkiga hihi, ibland måste man få göra så.

En bra och fin helg iallafall tack vare mina fina vänner som alltid lyckas förgylla tillvaron :-D

Lördags morgon.....

Med buller och bång startade denna dag, sonen väckte sin stackars far i ottan på morgonen och drumlade runt som en liten gris tills pappa somnade om igen av ren utmattning haha och då passade han på att väcka mig istället eftersom det är mammas jobb att göra frukost haha :-)...
Så nu sitter vi med frukost avklarad och funderar på vad dagen har att erbjuda, vi skulle åkt på kalas men värdinnan blev sjuk så festen är ombokad till nästa helg......vi blev inbjudna till Hagsätra så kanske tar vi en sväng dit istället om sambon min är villig att köra för jag tänker inte åka komunalt idag, det gör jag juh varje dag till jobbet så nu tänkte jag få slippa undan folk som trängs och puttas.
Jag ska nog börja med att hoppa in i duschen så får vi väl se hur dagen ter sig :-)

2011-03-19/ 00.08

Så sitter jag nu åter igen framför denna blogg som jag så många gånger försökt mig på,jag är väl egentligen ingen blogg männniska så men jag inbillar mig att jag kan bli......så vi får helt enkelt se hur detta går, wish me luck!!!

Heltidsmamma

Jag är Jennifer,Jag är en lite rörig och förvirrad 30 årig tjej. Jag är även mamma till ett bustrollet Hannes och sambo med världens finaste man. Här är mitt snurriga liv ni kan följa och antingen bli roade av eller uttråkade av. Hur som helst så har jag och min familj kul och det är det som räknas ;-)

RSS 2.0