Operation ögonlock

Tillbaka till verkligheten igen, igår kom vi hem vid 14.00 snåret trötta och hungriga. K slocknade på sängen ganska omgående (det här var väldigt omtumlande för honom) jag och mamma värmde lite lunch och mös med Hannes i soffan, och efter kaffe samt mera värkmedicin till Hannes så åkte mamma hem och vi vilade ordentligt. 

Idag så var det bättre, han har varit trött och ätit dåligt under dan men ikväll så har han faktiskt ätit ordentligt med mat och en massa godis.... Känner att det är helt ok när man opererats och har ont, då får man bli lite bortskämd :-)

Men lite trött är man nu sängen blir sista språnget så god natt :-) puss puss 

Ja det ser värre ut än vad det är :-) 

St:Eriks ögonsjukhus....

Nu har vi varit här sen 07.00 på avdelningen och varit uppe sen kl fem ..... Liiiite trötta nu men frukost har vi fått i oss och nu är det bara sista väntan innan mitt ❤️ Kommer tillbaka. Nu längtar jag :-/ 

Kvällen innan....

Lite mer drag på jobbet idag än förra veckan och det var skönt, gjorde att dagen gick lite fortare.
Hann färga och klippa mamma också innan vi åkte hem för att äta, duscha, fixa Hannes säng mm.....

Har fått mig en liten mammastund iallafall, skönt att själv få vara barn ibland trots att man är vuxen och har eget liv :-) 
Så uppstigning kl 05.00 imorn då, ska hinna duscha Hannes igen två gånger och klippa naglarna på honom, få i oss lite kaffe och sen åka vid sex.... Ska vara på sjukhuset kvart över sju imorn så bäst att åka tidigt ifall trafiken får för sig att stå still vid den tiden just imorn. 

Så god natt och sov gott säger jag till mig själv för om 6 timmar ska vi upp igen...... 😳😳 puss 

Söndag

Tänkte imorse att efter frukost så åker vi och fixar en ny tvättställning så kan jag tvätta lite och dammsuga av i lägenheten..... Jooo har nu tvättat två maskiner,dammsugit,moppat golven och städat badrummet samt diskat 17 gånger och lagat två måltider.

Ja och hängt tvätten också :-)

Det blev visst lite mer än vad jag hade tänkt att göra från början men nu är det ordentligt gjort iallafall och jag kan nu sitta här i soffan och dega med gott samvete lagom mätt och belåten, vi hade lite besök igen av halva skaran som kom igår :-) P och C kom med Assar för lite fika och lek :-)
Jo Hannes har ju fastnat för fröken C och dom har nu gått igenom alla hans leksaker och lego tillsammans och han tycker hon är jättebra på att bygga lego, jag fick inte vara med hahaha..... 
Fick honom tillslut i säng efter att dom åkt så nu sover han som en liten gris.

Imorgon är det jobb och dagis för en dag, och under kvällen kommer mamma över, ska se om vi hinner färga utväxten på henne och kanske klippa lite innan vi åker hem och får i oss lite middag, det ska bli väldigt skönt att få lite hjälp med Hannes och hans dubbelduschar och rena sängkläder.....ren pyjamas och detta är bara under natten sen ska han dubbelduscha igen på tisdagen.....

Känner mig redan jätte elak så det blir skönt att han har sin mormor som kan trösta lite (ja och pappa då) .
Men nu ska jag återgå till mitt degande, min man har hämtat chips skålen...... 
 :-) puss puss




Många långa dagar....

Lugnt på salongen, lite kunder :-/ blir till långa dagar och det är jätte trist samt tröttsamt...
Att sitta av tid när man egentligen skulle vilja gå hem och lägga sig ihopkrupen på soffan med lillgrisen är så meningslöst, kommer ingenting bra ur det varken för oss eller chefen .

Men förhoppningsvis så släpper det nu under höstlovet nu när jag är ledig så man kan komma in när det är lite mera fart och drag på dagarna....

Sen är det söndag imorgon och det innebär en dag av tvätt, måste bara åka och handla en tvättställning imorn så jag kan hänga upp den också, sen kommer ju mamma på måndag kväll inför operationen som sker på tisdag..... Tid vet vi inte än, måste ringa in efter kl 15.00 på måndag för att få reda på det och sen är det dags.
Jag hoppas på att dom lägger OP relativt tidigt så man slipper vänta en halv dag då min lilla älskling ska vara fastande minst 6 timmar innan och att säga till en hungrig kille "nej du får inte äta" känns så elakt :-(. 

Nu ska vi ta och krypa ner i sängen efter en lång dag med jobb och vänner som kom över på middag så god natt och sov gott :-) puss 




Onsdag blev tisdag.....

Är normalt sett ledig på onsdagar men denna vecka blev det tisdag (igår) eftersom Hannes skulle på inskrivning.
Så det blev en dag med buss,pendel och massor av regn och galna citymänniskor!!!  Men har man en son som faktiskt gör som man säger när man gör sånt här så funkar det.

Efter nästan två timmar på sjukhus med olika läkare så fick vi gå hem, tog en tur i gallerian och handlade middag innan vi åkte upp till K's jobb där vi hämtade ut resten av min medicin...... Och den där jourläkaren som skrev ut min medicin i fredags har skrivit att jag ska ha ut 100mg tabletter samt 50mg tabletter MEN....... Jag ska bara ta 25mg..?? 

Alltså...... Jag SKA äta 150mg på morgonen därav 50mg's tabletterna så hur tänker man då när man skriver att patienten ska äta 25mg! Skulle jag äta den dosen så hade väl jag fått det utskrivet och inte 50!!! 

Men men jag fick ut min medicin iallafall med vissa ändringar av apotekaren men detta är något jag tänker ta upp med min läkare när jag träffar henne nästa gång... Jag ska inte behöva stå och känna mig dum när jag ska hämta medicinen min knopp behöver för att hålla sig i schack bara för att en läkare tycker att jag är oviktigt och slarvar till det för mig.... Det gör mig grymt ledsen... Skärp er läkare och övrig vårdpersonal.
 Puss puss 












Narkos

Väntar på en narkosbedömning till Hannes operation, måste säga att denna väntan på alla läkare är fruktansvärt energitömmande :-/


Sitter på sista stoppet i lekrummet på våning 4 och väntar lite till.... Och lite till ..... 

Doktor vs epilepsi

Ringde min läkare för tredje gången i fredags för att prata om mina anfall jag haft på sistone, tänker att det är dags att höja min dos så jag slipper falla ihop i tid och otid samt att hon skulle förnya mina recept så jag kunde hämta ut under fredagen.

Fick inte tag på min läkare dock utan jag fick prata med en sköterska som skulle se till att en läkare skrev ut till mig så kunde jag hämta ut under dagen, men när jag ska hämta ut så finns det inget recept.....fick köpa en karta som skulle räcka över helgen så jag kunde ringa på måndag...men nu ikväll ringde min läkare tillslut upp mig och bestämmer att dosen ska höjas med 50mg fram tills jul och sen får vi se men det som stör mig är när jag frågar om receptet så svarar hon att jourläkaren som sköter allt sånt tar akut medicin först!!! Är inte min medicin akut?? Jag ringde innan 10.00 och 16.30 på fredagkvällen hade min medicin lagts in, alltså efter mitt apotek besök... HUR kan det ta nästan 7 timmar att lägga in ett recept man får in på morgonen och anse att dom inte är tillräckligt akuta för att ta hand om på en gång! 

Jag får anfall om jag inte tar min medicin..... Om det då inte är viktig medicin, vad är det då??! 

Bara undrar..... Puss och kram 

Längesedan.......

Som jag var här, som vanligt.... Förstår inte varför jag försöker mig på det här gång på gång men hahaha så är jag..

Mycket nu, jobbigt år :-/ längtar lite till 2014 konstigt nog men det känns som att vi kan börja om från början.. Inga sjuka familjemedlemmar eller mig själv....

Hannes ögonlock är då klart och testikeln är förhoppningvis nere och alla operationer varit lyckade, hoppas på att jag blir ommedicinerad och att mina EP anfall ger med sig, men tills det nya året kommer så kämpar vi på och njuter av hösten och tackar för fina vänner och familjer som gör allt för att man ska må bra.....framför allt en vän som jag vet alltid finns med mig i vått och torrt och jag hoppas hon vet att jag står med henne... Puss och kram 


Heltidsmamma

Jag är Jennifer,Jag är en lite rörig och förvirrad 30 årig tjej. Jag är även mamma till ett bustrollet Hannes och sambo med världens finaste man. Här är mitt snurriga liv ni kan följa och antingen bli roade av eller uttråkade av. Hur som helst så har jag och min familj kul och det är det som räknas ;-)

RSS 2.0